Livre numérique
Néerlandais

Zwanger worden : alles wat je moet weten over je kinderwens

Petra De Sutter (auteur)

Zwanger worden : alles wat je moet weten over je kinderwens

Dans la série:

Het complete basisboek over zwanger worden: van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen Als je besluit om aan kinderen te beginnen, kan het vaak niet snel genoeg gaan. Maar het pad naar een baby loopt bij iedereen anders en is niet altijd even vanzelfsprekend. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te starten. Zo kun je je kansen op een zwangerschap optimaliseren en tegelij

Titre
Zwanger worden : alles wat je moet weten over je kinderwens
Auteur
Petra De Sutter 1963-
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tielt: Uitgeverij Lannoo, 2018
1 digitaal bestand
ISBN
9789401454568
CloudLibrary
4cgwkr9

Commentaires

Tussen alle boeken die steeds over dit bekende onderwerp verschijnen steekt dit boek met kop en schouders er bovenuit! De auteur is hoogleraar gynaecologie en reproductieve geneeskunde aan de universiteit van Gent. Trefzeker beschrijft zij in dit boek het aloude begrip zwangerschap maar dan met de vele mogelijkheden van ons leven nu. Het begint met een kinderwens, maar betekent die dat we dan ook recht hebben op een kind? Deze hedendaagse benadering beschrijft veel facetten van zwangerschap. Het eerste deel beschrijft het natuurlijke ontstaan van de zwangerschap, het tweede, derde en vierde deel beschrijven de mogelijkheden wanneer een natuurlijke zwangerschap niet tot stand komt en de kinderwens aanwezig blijft. Ieder hoofdstuk begint met een inleiding, bevat icoontjes die de verhalen, facts (feiten) en faqs (vaak gestelde vragen over dit onderwerp) aanduiden, geplaatst in een kader. De tekeningen verduidelijken de tekst. De mooie kleurenfoto's hebben soms de grootte van een bladzij…Lire la suite

À propos de Petra De Sutter

Petra De Sutter, née à Audenarde le 10 juin 1963, est une professeure de gynécologie et une femme politique belge néerlandophone.

Sénatrice Groen entre 2014 et 2019, elle est ensuite députée européenne à l'issue des élections de 2019.

En 2020, elle intègre le nouveau gouvernement De Croo comme vice-Première ministre et ministre chargée de la fonction publique et des entreprises publiques.

Biographie

Vie privée

Petra De Sutter naît en 1963 à Audenarde, en Flandre-Orientale. Elle est transgenre. Se sentant femme dès son plus jeune âge, elle débute sa transition dans les années 2000, vers l'âge de 40 ans. Elle fait son coming out public en 2014.

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions