DVD
Néerlandais

Nachtwacht : de poort der zielen

Gert-Jan Booy (directeur), Giovanni Kemper (acteur), Celine Verbeeck (acteur)
Dans la série:
Public cible:
9-11 ans et plus
Vladimir, Wilko en Keelin krijgen te horen dat een van hen de Nachtwacht moet verlaten. Ondertussen probeert opperdemon Nemmeza alleenheerser te worden over alle werelden. Vanaf ca. 10 jaar.
Titre
Nachtwacht : de poort der zielen
Directeur
Gert-Jan Booy
Acteur
Giovanni Kemper Celine Verbeeck Louis Thyssen
Titre uniforme
Nachtwacht : de poort der zielen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 100 minuten
Note
Gebaseerd op de televisieserie Nachtwacht Inclusief Nachtwacht Halloweenshow van 21/10/2018 in Plopsaland Nederlands gesproken
EAN
5051083143882

Commentaires

Eerste bioscoopfilm op basis van de Ketnet-serie* van Studio 100, die loopt vanaf 2015. Het dorpje Schemermeer ligt aan de rand van een groot bos en vormt een poort naar de onderwereld waardoor regelmatig fabelachtige wezens opduiken (trollen, mummies, minotaurussen, sirenes enz.) die meestal kwade bedoelingen hebben. De drie tieners Vladimir, Keelin en Wilko, respectievelijk een vampier, een elf en een weerwolf vormen samen de Nachtwacht en beschermen het dorpje tegen deze wezens. Eens in de 77 jaar viert het dorp een groot feest. De leden van de Nachtwacht zijn extra verheugd, want hun vriend en mentor Vega, een geest die huist in de boeken van de bibliotheek, mag eindelijk uit zijn gevangenis komen. Maar dan krijgen ze te horen dat vanwege oude regels een van hen de Nachtwacht zal moeten verlaten. Intussen beraamt de opperdemon Nemmeza (Hilde De Baerdemaeker) snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Vanaf ca. 10 jaar.