DVD
Anglais

Rock dog

Ash Brannon (directeur), J.K. Simmons (interprète), Luke Wilson (interprète)
Bodi is een jonge schaapshond in een dorp in de Himalaya. Hij is voorbestemd om zijn vader op te volgen als dorpswaakhond, maar hij droomt van een leven als muzikant. Vanaf ca. 8 jaar.
Sujet
Muziek
Titre
Rock dog
Directeur
Ash Brannon
Interprète
J.K. Simmons  (stem) Luke Wilson  (stem) Eddie Izzard 1962- (stem) Kenan Thompson  (stem) Jorge Garcia  (stem) Matt Dillon  (stem) Sam Elliott 1944- (stem)
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
ca. 86 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans, Spaans
EAN
5053083131258

Commentaires

Chinees-Amerikaanse animatiefilm van Ash Brannon (Surf's up). Bodi is een jonge schaapshond die woont in een dorp in de Himalaya. Hij is voorbestemd om zijn vader op te volgen als dorpswaakhond, maar hij droomt van een leven als muzikant. Wanneer op een dag een vliegtuigje een transistorradio verliest, hoort hij de muziek van rockster Angus Scattergood en trekt naar de grote stad, vastbesloten om rockmusicus te worden. Intussen probeert een troep gemene wolven de schapen van het dorpje te pakken te krijgen. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) schrijft dat de film mikt op een brede doelgroep, veel slapstickgeweld bevat en een mooie boodschap brengt over samenwerken, volhouden, je dromen volgen en de band tussen ouder en kind: 'Rock dog offers fun, old-fashioned comic mayhem.' Zij geeft 3 sterren. Vanaf ca. 8 jaar.

À propos de Ash Brannon

Ashton « Ash » Brannon est un réalisateur et scénariste américain né en 1969.

Filmographie

Réalisation et scénario

  • 1999 : Toy Story 2 co-réalisation avec John Lasseter et Lee Unkrich
  • 2007 : Les Rois de la glisse réalisation avec Chris Buck et scénario avec Don Rhymer, Christopher Jenkins et Chris Buck
  • 2016 : Rock Dog réalisation, scénario, storyboard et histoire originale

Animation

  • 1995 : Toy Story directeur de l’animation et artiste de l’histoire
  • 1998 : 1001 Pattes artiste de l’histoire
  • 1999 : Toy Story 2 animateur

Liens externes