Dvd
Engels
Emma en Adam spreken af dat hun relatie alleen om de seks gaat, zonder verplichtingen
Titel
No strings attached
Regisseur
Ivan Reitman
Componist
John Debney
Acteur
Natalie Portman Ashton Kutcher Kevin Kline
Taal
Engels
Uitgever
Paramount Pictures, 2011
1 dvd-video
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 104 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
EAN
8717721881123

Besprekingen

Een romantische komedie van Ivan Reitman (Ghostbusters I en II; My super ex-girlfriend). Natalie Portman (Black swan) is te zien in haar eerste komische rol met als tegenspeler Ashton Kutcher, die vaak in dit genre werkte (Valentine's day; A lot like love). Emma en Adam zijn vanaf hun middelbare schooltijd bevriend, zij is nu student medicijnen in Los Angeles, hij is assistent in een tv-studio. Na een toevallige vrijpartij stelt Emma voor dat ze sekspartners worden, zonder enige verplichting. Maar gaat hen dat lukken? De recensenten vinden het verhaal voorspelbaar en ouderwets, maar vooral door het spel van Portman 'toch te pruimen'. Rianne van der Molen (Algemeen Dagblad 17-2-'11) concludeert: 'Natalie Portman en Ashton Kutcher spelen prima, de chemie spat bij vlagen van het scherm en een handjevol leuke oneliners zorgt zelfs voor een paar vermakelijke momenten.' Met extra's.

Over Ivan Reitman

Ivan Reitman, OC (Komárno, 27 oktober 1946) is een Slowaaks-Canadese filmregisseur en producent. Hij is de vader van filmmaker Jason Reitman.

Biografie

Ivan Reitman werd net na de Tweede Wereldoorlog geboren in het destijds Tsjecho-Slowaakse Komárno als de zoon van Klara en Ladislav Reitman. Zijn ouders waren joods. Zijn moeder overleefde het concentratiekamp van Auschwitz en zijn vader was een verzetsstrijder. Gedurende de jaren 1950 verhuisde hij met zijn familie naar Canada. Hij studeerde in Toronto aan het Oakwood Collegiate Institute. In 1969 behaalde hij een bachelor in muziek aan McMaster University. Aan de universiteit regisseerde en produceerde hij verscheidene korte films.

Na zijn studies ging Reitman in de entertainmentindustrie aan de slag. In Toronto werkte hij als producent voor de tv-zender CITY-TV. Reeds tijdens zijn eerste jaar werd hij ontslagen door Moses Znaimer, de eigenaar van de zender. In 1973 produ…Lees verder op Wikipedia